Monday, June 16, 2008

...The Moment of Truth...

My friend Cecile is the one tagging me, and i want to say thanks to her for this Tag and for sharing it to me. Thank you my dear and i do appreciate it!

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let's try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.

1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you've got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

1. Sojourn 2. Pinay Mom in Czech Republic 3. See Me for what You Will 4. LAINY'S MUSINGS 5 OUR JOURNEY TO FOREVER 6. Twerlermz 7. Gamay and Dako Adventures 8.Technotrend 9. Ness 10. Janeth Vicy's Life Journey 11. A Mother's Journal 12.Cecile 13. Katelove's(PLEASE Place all the links of the people who accepted this tag).

Here's your questions: Be Honest and True!
1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: Through a family close friend. Hubby went to the philippines to attend his son wedding and a close friend of us introduce me to him.

2. Where did you go in your first date?
Answer: We went to the beach and went for a boat riding. ( Pooc Beach, Talisay City, Cebu)

3. When was your first intimate kiss?
Answer: Oh boy! i really forgot about it.

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: Yes i know, but i prefer not to answer. hehehe

5. What is his/her ethnicity?
Answer: Caucasian

6. What is his/her favorite food?
Answer : A quite few different things.

7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer: He don't say a words at all and keep on nodding.

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he'd/she'd ever done?
Answer: We make each day epecial on our own ways. ***smiles and winks***

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: We went to a restaurant and then he ask me if i consider getting married on that time, and ask me if i will marry him. I told him that we should know each other more and give us both a time to be each other first to see if we will work out, a week after that, we both feels the same things and comfortable w/ each other, so we decide then to get married next month.

10. What is the one thing in him you like the most?
Answer: He always there for me and he never fails.

Wanna share this Meme to:
*Charm's Life
*Angie's Blog
*Glenndel's Blog
*Joan's World
*Mommy Elvz
*Cecile's Life
*Katelove's Site
And i want to share this tag and tagging Chrissy, Beth, HP, Clarence, and Crissy

No comments: